Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler’de devir teslim

Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler’de devir teslim Hüseyin KÖMÜR/TOKAT-BHA 2016 yılında başladığı Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın takdiriyle yapılan İl Müdürleri Görev Değişikliği sonucunda ayrılan Mahmut Özdemir görevini Kıymet Boztaş’a devretti. Bir veda mesajı yayımlayan Mahmut Özdemir, “Görevim süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadarıyla...

Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler’de devir teslim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler’de devir teslim

Hüseyin KÖMÜR/TOKAT-BHA

2016 yılında başladığı Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın takdiriyle yapılan İl Müdürleri Görev Değişikliği sonucunda ayrılan Mahmut Özdemir görevini Kıymet Boztaş’a devretti.


Bir veda mesajı yayımlayan Mahmut Özdemir, “Görevim süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadarıyla devletimizin müşfik elini tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştım. İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın düsturuyla vatandaş memnuniyeti önceliğimiz oldu. Kurumsal yapımızın güçlenmesi, profesyonelleşmesi ve uygun sosyal hizmet modellerinin ilimizde de çeşitlenmesi için var gücümüzle uğraş verdik. Görev sürem boyunca, çok güzel çalışmalara ve projelere imza attık.” dedi.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Özdemir, “Bizlerden sonra görevi devralacak arkadaşımız bu hizmetleri daha da ileri taşıyacaktır. Çünkü bu güzel şehir ve bu şehrin çok özel insanları her şeyin en iyisine layıktır. Bu Şehr-i Tokat’a hizmet etmeyi nasip eden Yüce Allah’ıma şükürler olsun” diye devam etti.

Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan olmak üzere görevim süresince birlikte çalıştığı kamu kurum idarecilerine şükranlarını iletti. Mesai arkadaşları, STK’lar ve Tokat basınına teşekkür etmeyi de unutmadı.

Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler’de devir teslim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.