Vekil Koç, YTB Başkanlığı’nı ziyaret etti

Vekil Koç, YTB Başkanlığı’nı ziyaret etti Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Merkezi Ankara Çankaya’da bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı bir kuruluş olan YTB, Balkanlar’dan Afrika’ya, Kafkasya’dan Doğu Avrupa’ya,  Doğu Asya’dan Ortadoğu’ya uzanan geniş bir alanda dünyanın dört bir yanındaki soydaş ve akraba topluluklarımızla ekonomik, sosyal, kültürel ve akademik ilişkilerimizi yürüten bir kuruluş olarak faaliyet gösteriyor....

Vekil Koç, YTB Başkanlığı’nı ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vekil Koç, YTB Başkanlığı’nı ziyaret etti

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Merkezi Ankara Çankaya’da bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı bir kuruluş olan YTB, Balkanlar’dan Afrika’ya, Kafkasya’dan Doğu Avrupa’ya,  Doğu Asya’dan Ortadoğu’ya uzanan geniş bir alanda dünyanın dört bir yanındaki soydaş ve akraba topluluklarımızla ekonomik, sosyal, kültürel ve akademik ilişkilerimizi yürüten bir kuruluş olarak faaliyet gösteriyor.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Vekil Koç, YTB Başkanı Abdullah Eren’e misafirperverliği nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı.

Milliyetçi hassasiyeti ile tanınan AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un YTB Başkanı Abdullah Eren ile yapılan görüşmede yıllardır Çin zulmü altında soykırıma uğrayan Doğu Türkistanlı soydaşlarımızın durumu hakkında da bilgi alıp almadığı hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Bilindiği üzere, Çin, 1949 yılında Doğu Türkistan’ı işgal edip bölgeyi “Sincan” olarak adlandırmış, Müslüman Türklere yönelik etnik temizlik ve asimilasyon politikasını hayata geçirmişti. İşgalden bu yana 20 milyon Doğu Türkistanlı soydaşımızı katleden Çin’in zulmü Uygur Türkü olarak adlandırılan Doğu Türkistan’da devam ediyor.

Vekil Koç, YTB Başkanlığı’nı ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.