AREV, eğitime destek gecesi düzenledi

AREV, eğitime destek gecesi düzenledi Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahan Eğitim Vakfı Gecesine CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Fox Tv Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, iş insanı Volkan Süt ve çok...

AREV, eğitime destek gecesi düzenledi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AREV, eğitime destek gecesi düzenledi

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan Eğitim Vakfı Gecesine CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Fox Tv Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, iş insanı Volkan Süt ve çok sayıda iş insanları, gazeteci, sanatçı ile STK temsilcileri katıldı.

AREV’in “Geleceği Birlikte Okutalım” mottosuyla düzenlediği gece de davetlilere teşekkür konuşması yapan Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar “Kuruluşumuzdan bu yana siz değerli hemşerilerimizin de katkılarıyla binlerce öğrencimize burs verdik. Bunun yanı sıra okullarımıza tadilat desteği verdik. Yine Pandemi döneminde öğrencilerimize 250 adet tablet desteğinde bulunduk. Kardelenlerimizi bu süreçte yalnız bırakmadık. Ardahan 23 Şubat Okulu ile Bilim Okuluna iki adet kodlama sınıfı kurduk. Bu sınıflarda kodlama öğrenen öğrencilerimiz İstanbul’da yapılan yarışmada birinci oldular. Ülkemizde birinci olan Ardahanlı çocuklarımız Cinde yapılan ülkeler arası kodlama yarışmasında ise ilk ona girerek ülkemize ve bize büyük gurur yaşattı. İtşe AREV olarak geleceğimiz dediğimiz çocuklarımız için yaptığımız çalışmalar meyvelerini vermeye başladı “dedi.

AREV Başkanı İlter Avşar, Metropollerde her alanda mesleğinde başarılı olan Ardahanlıların desteklerinin önemine değindiği konuşmasının devamında, “Faruk Demir, Doğan Şentük gibi ülkenin her kesimi tarafından tanınan bu insanlarımızın vakfımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Medyada ki en büyük destekçimiz Doğan Şentük’e bu organizasyonu yapmamızda bize ev sahipliği yapan Şişli Belediye Başkanımız Muammer Keskin’e, yine vakfımıza desteklerinden ötürü iş insanımız Yakup Süt’e ve gazeteci Deniz Zeyrek’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

AREV, eğitime destek gecesi düzenledi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.