Beypazarı Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere trafik eğitimi

Beypazarı Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere trafik eğitimi Yaşar TONBAK / ANKARA BHA Ankara’nın Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ilk ve ortaokullarda başlattıkları trafik eğitimlerinin sürdüğünü bildirdi.Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Trafik büro amirliği ekipleri tarafından ilkokul ve Ortaokullarda çocuklara trafik konusu anlatılmaya çalışılıyor.Süren çalışmalar kapsamında İlkokul 4. sınıf, Ortaokul öğrencilerinin ve Lise öğrencilerinin tamamını kapsayan eğitimler, trafik polisleri tarafından sınıflarda,...

Beypazarı Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere trafik eğitimi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere trafik eğitimi



Yaşar TONBAK / ANKARA BHA

Ankara’nın Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ilk ve ortaokullarda başlattıkları trafik eğitimlerinin sürdüğünü bildirdi.
Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Trafik büro amirliği ekipleri tarafından ilkokul ve Ortaokullarda çocuklara trafik konusu anlatılmaya çalışılıyor.
Süren çalışmalar kapsamında İlkokul 4. sınıf, Ortaokul öğrencilerinin ve Lise öğrencilerinin tamamını kapsayan eğitimler, trafik polisleri tarafından sınıflarda, Akıllı tahta sayesinde de görsel olarak anlatılmaya çalışılıyor.
Fatih Mesleki ve Teknik Anadolulu Lisesi öğrencilerine trafik eğitim semineri:
Öğrencilere, trafik nedir, Sinyalizasyon ışıkları ne işe yarar, araç kullanırken nelere dikkat edilmesi gerekir, yaya olarak yolda ve kaldırımsız yollarda yürürken nelere dikkat edilmeli, Emniyet Kemer’in önemi, kimler hangi sürücü belgelerini alabilir gibi konular üzerine bilgilendirmeler yapılıyor.
Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, trafik eğitim konusunu çok önemsediklerini ve bu eğitimlerin ilk ve orta ve lise öğrencilerinin tamamına verilmesini sağlayacaklarını söyledi.
Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, okullara geliş ve gidişlerinde, öğrenci servislerinin denetimlerinin sürdüğünü, denetimlerin artarak yıl boyunca sürdürüleceğini kaydetti.

Beypazarı Emniyet Müdürlüğünden öğrencilere trafik eğitimi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.