Mübadele Korosu foruma renk kattı

Mübadele Korosu foruma renk kattı İzmir’de, hafta sonu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde, forum öncesinde Evrim Ateşler ve İZBB Mübadele Korosu, seslendirdiği şarkılarla Ege’nin iki kıyısının ortak zenginliklerini davetlilere yaşattı. “Mübadele Korosu”nun “Barış...

Mübadele Korosu foruma renk kattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mübadele Korosu foruma renk kattı

İzmir’de, hafta sonu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde, forum öncesinde Evrim Ateşler ve İZBB Mübadele Korosu, seslendirdiği şarkılarla Ege’nin iki kıyısının ortak zenginliklerini davetlilere yaşattı. “Mübadele Korosu”nun “Barış ve Dostluk” mesajlarının verildiği konserde, iki yakanın ortak şarkıları seslendirildi. Sanatseverleri; Adalar, Balkanlar ve suyun öte yakasına müzik yolculuğuna çıkaran koro, foruma katılan davetlilere unutamayacakları muhteşem bir konser verdi.

Türk Balkan Medya Forumuna İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Cengiz Kutlu, BASAM Başkanı Rifat Sait, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Fahrettin Kaya, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu,  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Başkan Yardımcısı Abdülhadi Turus, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile Kosova, Bosna Hersek, Azerbaycan, Almanya, Arnavutluk, Karadağ, Romanya, Sırbistan, Bulgaristan, Makedonya’dan basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile gazeteciler ve TİMBİR üyeleri katıldı.

Ortak karar alındı

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Türk Balkan Medya Birliği Platformunun kurulması için karar aldıklarını belirterek İzmir merkezli platform ile ülkelerle medya alanında bir dizi çalışmalar gerçekleştireceklerine dikkat çekti. Toplantıda Balkan ülkelerinden gelen medya temsilcileri Türk Balkan Medya Birliği’ne dair görüş ve önerilerini sundu.

 

 

 

Mübadele Korosu foruma renk kattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.