Müftülerden Emniyet Müdürüne ziyaret:

Beypazarı Müftüsü Ahmet İnciler ve Ankara İl vaizi Mahmut Arcaklıoğlu’ndan Emniyet Müdürüne ziyaret: Yaşar TONBAK / BEYPAZARI BHA Başkent Ankara’nın Beypazarı Müftüsü Ahmet İnciler beraberinde eski müftülerden şimdi Ankara İl merkez vaizi Mahmut Arcaklıoğlu ile birlikte emniyet müdürü Ahmet Emrecan’a ziyarette bulundu.İlçe Müftüsü İnciler ve Arcaklıoğlu, Emniyet Müdürü Emrecan’a hayırlı olsun dileklerini sunarken, birçok konu...

Müftülerden Emniyet Müdürüne ziyaret:

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Müftüsü Ahmet İnciler ve Ankara İl vaizi Mahmut Arcaklıoğlu’ndan Emniyet Müdürüne ziyaret:

Yaşar TONBAK / BEYPAZARI BHA

Başkent Ankara’nın Beypazarı Müftüsü Ahmet İnciler beraberinde eski müftülerden şimdi Ankara İl merkez vaizi Mahmut Arcaklıoğlu ile birlikte emniyet müdürü Ahmet Emrecan’a ziyarette bulundu.
İlçe Müftüsü İnciler ve Arcaklıoğlu, Emniyet Müdürü Emrecan’a hayırlı olsun dileklerini sunarken, birçok konu ve konular üzerine de istişarelerde bulundu.


Müftü İnciler, Emniyet Müdürü Ahmet Enrecan’a çeşitli türde dini yayınlar hediye etti.
İlçe müftüsü Ahmet İnciler, bazı konularda birlikte hareket etme görüşünde birleşirlerken, elbirliği içinde çalışmalarda bulunacakları kaydedildi.

Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, istişarelerde bulunmak ve hayırlı olsun dileklerini sunmak üzere kendisine ziyarette bulunan İlçe Müftüsü Ahmet İnciler’e, eski müftü, İl vaizi Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Müftülerden Emniyet Müdürüne ziyaret:

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.