Antalya Kemer’de yol çalışmalarına başlandı

Antalya Kemer’de yol çalışmalarına başlandı Antalya’da Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Tekirova Mahallesi’nde uygulaması biten imar planı sonrası Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar yollarının açılmasına yönelik çalışmalara başladı. Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Caddesi’nde yol tesviye ve reglaj çalışmalarına da devam eden belediye ekipleri, Göynük Mahallesi Çomaklar mevkiisinde bozulan...

Antalya Kemer’de yol çalışmalarına başlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Kemer’de yol çalışmalarına başlandı

Antalya’da Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Tekirova Mahallesi’nde uygulaması biten imar planı sonrası Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar yollarının açılmasına yönelik çalışmalara başladı.
Bir 2 kişi görseli olabilir
Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Caddesi’nde yol tesviye ve reglaj çalışmalarına da devam eden belediye ekipleri, Göynük Mahallesi Çomaklar mevkiisinde bozulan yolları iş makineleri ve arazözlerle düzeltiyor.
Bir 2 kişi görseli olabilir
Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, yaptığı açıklamada Kemer Belediyesi olarak ilçe genelinde bozulan yolların bakım ve onarımlarını yaptıklarına değinerek, bazı mahallelerde tamamlanan imar planları sonrası yeni yollar da açmaya başladıklarını söyledi.
Fotoğraf açıklaması yok.
Antalya Kemer’de yol çalışmalarına başlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.