Ağrı’da Bilek Güreşi müsabakaları tamamlandı

Ağrı’da Bilek Güreşi müsabakaları tamamlandı Servet ARSLAN/AĞRI-BHA Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bilek Güreşi mahalli müsabakaları gerçekleştirildi. 05-07 Aralık 2023 tarihleri arasında merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler...

Ağrı’da Bilek Güreşi müsabakaları tamamlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı’da Bilek Güreşi müsabakaları tamamlandı

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bilek Güreşi mahalli müsabakaları gerçekleştirildi.

05-07 Aralık 2023 tarihleri arasında merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bilek Güreşi mahalli müsabakalarına 450 sporcu katıldı.  Bilek güreş müsabakalarında sporcular derece elde etmek için kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Spor Şube Müdürü Turan Tunç, Bilek Güreşi il temsilcisi Çetin Demir ve okulların beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din grup müsabakalarında başarılar diledi.

Ağrı’da Bilek Güreşi müsabakaları tamamlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.