Karaman’da Jandarma Operasyonunda büyük başarı

Karaman’da Jandarma Operasyonunda büyük başarı Operasyon kapsamında, toplamda (50) kilogram kaçak tütün, (15) kilogram nargile tütünü, (11.740) adet dolu makaron, (119.400) adet boş makaron, (64) adet sigara sarma aparatı, (2313) adet sigara kutusu, (3) adet manuel sigara doldurma makinası, (1) adet elektrikli sigara doldurma makinası, (6.125) adet sigara filtresi, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, silah...

Karaman’da Jandarma Operasyonunda büyük başarı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaman’da Jandarma Operasyonunda büyük başarı

Operasyon kapsamında, toplamda (50) kilogram kaçak tütün, (15) kilogram nargile tütünü, (11.740) adet dolu makaron, (119.400) adet boş makaron, (64) adet sigara sarma aparatı, (2313) adet sigara kutusu, (3) adet manuel sigara doldurma makinası, (1) adet elektrikli sigara doldurma makinası, (6.125) adet sigara filtresi, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, silah yapımında kullanılan aparatlar ve çeşitli çap ve miktarda av tüfeği ve tabanca fişeği ele geçirildi.

Yakalanan şahıslarla ilgili adli işlemler devam etmekte olup, Karaman’da huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla denetim ve uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir. Karaman İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadelede elde ettiği bu başarıyla bölgedeki güvenlik önlemlerine daha da güç katacağını belirtti. Kamu düzeni ve güvenliği adına gerçekleştirilen operasyonlar, halkın güvenliği ve devletin yasalarına olan bağlılığın vurgulanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Karaman’da Jandarma Operasyonunda büyük başarı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.