BBP lideri Destici Trabzon’a geliyor

BBP lideri Destici Trabzon’a geliyor Destici, Sabah saat 09:00da Trabzon Havalimanı’nda karşılanacak. Karşılamaya Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi, Genel Başkan YRD ve İstanbul Trabzon Federasyon Genel Başkanı Dursun Çağlayan, Trabzon İl Başkanı Mehmet Aydın ve beraberinde partili yöneticiler, BBP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop ve İlçe Başkanı Ali Topkara’nın katılacakları öğrenildi. Mustafa Destici’nin...

BBP lideri Destici Trabzon’a geliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP lideri Destici Trabzon’a geliyor

Destici, Sabah saat 09:00da Trabzon Havalimanı’nda karşılanacak. Karşılamaya Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi, Genel Başkan YRD ve İstanbul Trabzon Federasyon Genel Başkanı Dursun Çağlayan, Trabzon İl Başkanı Mehmet Aydın ve beraberinde partili yöneticiler, BBP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop ve İlçe Başkanı Ali Topkara’nın katılacakları öğrenildi.

Mustafa Destici’nin Trabzon ve Gümüşhane programı şu şekilde olacak: Trabzon’dan Gümüşhane’ye hareket. Gümüşhane İl Başkanlığı ziyareti. Gümüşhane Kemaliye Camii’nde geçmiş dönem BBP Genel başkan yardımcılığı yapmış Merhum Dr. Mustafa Çalık’ın cenaze törenine katılım katılacağı öğrenildi, Daha sonra Trabzon Teşkilatı ile toplantı yapacak ve Destici aynı gün akşam 21.50 uçağı ile Trabzon’dan Ankara’ya döneceği bildirildi.

 

BBP lideri Destici Trabzon’a geliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.