Sedat Tamgacı: İlkadım’ın yeni projelere ihtiyacı var

Sedat Tamgacı: İlkadım’ın yeni projelere ihtiyacı var SAMSUN- BHA AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı, Samsun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Kadın Kurulu Başkanı Muradiye Ergin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Enver Sedat Tamgacı, İlkadım’la ilgili birbirinden ilginç projelerini anlattı. İlkadım’ın dışarıdan bakıldığında huzurlu...

Sedat Tamgacı: İlkadım’ın yeni projelere ihtiyacı var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Tamgacı: İlkadım’ın yeni projelere ihtiyacı var

SAMSUN- BHA

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı, Samsun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Kadın Kurulu Başkanı Muradiye Ergin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Enver Sedat Tamgacı, İlkadım’la ilgili birbirinden ilginç projelerini anlattı. İlkadım’ın dışarıdan bakıldığında huzurlu ve mutlu bir şehir olmadığını söyleyen Enver Sedat Tamgacı, ilçenin ortak akılla yönetilmesi gerektiğini söyledi.

“Hedefimiz İlkadım’ı mutlu şehir ve marka şehir yapmak”

İlkadım için hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler hakkında bilgiler veren AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı, “Hayatta tesadüf diye bir şey yok. Gazi Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluş Mücadelesi’ni bu şehirden başlatmış olması tesadüf değil. Demek ki burada bir nüve vardı, farklı bir birliktelik vardı ki milli mücadele ruhu buradan filizlendi. Kökleri hâlâ içimizde var olan bu kolektif ruh sayesinde vatandaşımızla el ele, gönül gönüle vererek yerel yönetimler; bürokrasi; iş dünyası; spor, kültür, sanat, fikir camiası ve Samsun’un mevcut tüm sosyolojik yapı taşları ile birlikte ilçemizi adı gibi ilklerin şehri yapma gayreti içerisinde olacağız. Hedefimiz İlkadım’ı ‘Mutlu Şehir’ ve ‘Marka Şehir’ yapmak. Bu nasıl olur, tabii ki de ortak akılla olur. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesin görüşüne saygı duyarak ve karşılıklı iyi niyetle olur. Şehir yönetmek ortak akılla mümkündür” diye konuştu.

“Samsun ve İlçelerinin vizyoner insanlara ihtiyacı var”

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Enver Sedat Tamgacı’ya başarılar diledi.  İlçenin vizyoner insanlara ve kalıcı projelere ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Yazıcı, projelerini hayata geçirme noktasında Enver Sedat Tamgacı’ya katkı sağlayacaklarını belirtti.

Sedat Tamgacı: İlkadım’ın yeni projelere ihtiyacı var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.