Ardahan’da sertifikalı eğitim programları başlıyor

Ardahan’da sertifikalı eğitim programları başlıyor Özkan KARAKAYA /ARDAHAN– BHA İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü, Besi Sığırcılığı, Koyun Yetiştiriciliği, Arıcılık ve  Sürü Yönetim Elamanı için sertifikalı eğitim programlarına başladığını duyurdu. Eğitimlerden alınan sertifikalar ile Ziraat Bankası tarafından sağlanan “Ziraat Bankası Tarım Kredisi” desteklerinden faydalanılacak. Ayrıca, Bakanlığın Sürü Elamanı desteğinden, Tarım ve Orman Bakanlığı...

Ardahan’da sertifikalı eğitim programları başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan’da sertifikalı eğitim programları başlıyor

Özkan KARAKAYA /ARDAHAN– BHA

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü, Besi Sığırcılığı, Koyun Yetiştiriciliği, Arıcılık ve  Sürü Yönetim Elamanı için sertifikalı eğitim programlarına başladığını duyurdu. Eğitimlerden alınan sertifikalar ile Ziraat Bankası tarafından sağlanan “Ziraat Bankası Tarım Kredisi” desteklerinden faydalanılacak. Ayrıca, Bakanlığın Sürü Elamanı desteğinden, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan hibe programlarında sıralamada avantaj da sağlanacak.

Yapılan açıklamada; sertifikalı programlara katılım için, İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvuru yapılabileceği açıklandı.

Ardahan’da sertifikalı eğitim programları başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.