Avcılık kursu açılıyor

Avcılık kursu açılıyor Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şubesi, Avcı eğitimi vermek için kurs açacak. Doğadaki yaban hayatı korumak için faaliyet gösteren DKMP Ardahan Şubesi açacağı Avcı Eğitim Kursu ile hangi hayvanları nasıl avlanacağını öğretecek. Kurs sonu katılımcılara avcılık belgesi verecek. Konu hakkında DKMP Ardahan Şubesi sosyal medya hesabından şu...

Avcılık kursu açılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılık kursu açılıyor

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şubesi, Avcı eğitimi vermek için kurs açacak. Doğadaki yaban hayatı korumak için faaliyet gösteren DKMP Ardahan Şubesi açacağı Avcı Eğitim Kursu ile hangi hayvanları nasıl avlanacağını öğretecek. Kurs sonu katılımcılara avcılık belgesi verecek.

Konu hakkında DKMP Ardahan Şubesi sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Ardahan Şube Müdürlüğümüzce açılması planlanan Avcı Eğitim Kursuna katılım sağlamak isteyenlerin 06.12.2023 günü mesai bitimine kadar gerekli evrakları tamamlayıp Şube Müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir. ”

Bilindiği üzere 26 Ağustos 2023 tarihinde av sezonunun başlaması ile tüm bölgelerde şu hayvanların avı serbest bırakılmıştı; Bıldırcın, üveyik, alakarga, küçük karga, ekinkargası, leşkargası, karabatak, saksağan, yaban domuzu ve çakal avı ile başlayacak. Alınan karar uyarınca çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde av yapılabilecek.

Avcılık kursu açılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.