Bakan Göktaş’ın koruma polisi Musa Erdem şehit oldu

Bakan Göktaş’ın koruma polisi Musa Erdem şehit oldu Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Taziye ziyaretinde bulunmak için Çankaya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaretin ardından aracına binerek uzaklaştı. Göktaş’ın ayrılmasıyla yolun karşısında bulunan aracına ilerlemek isteyen polis memuru Musa Erdem, edinilen bilgilere göre yüksek hızla gelen bir otomobilin çarpmasıyla metrelerce...

Bakan Göktaş’ın koruma polisi Musa Erdem şehit oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Göktaş’ın koruma polisi Musa Erdem şehit oldu

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Taziye ziyaretinde bulunmak için Çankaya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaretin ardından aracına binerek uzaklaştı. Göktaş’ın ayrılmasıyla yolun karşısında bulunan aracına ilerlemek isteyen polis memuru Musa Erdem, edinilen bilgilere göre yüksek hızla gelen bir otomobilin çarpmasıyla metrelerce savruldu. Daha sonra başka bir aracın altında kalan Erdem, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

“Başımız sağ olsun”

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, yakın koruması Musa Erdem için yaptığı açıklamada, “Yakın koruma ekibimizde görevli kıymetli mesai arkadaşımız, kardeşimiz, Polis Memuru Musa Erdem’in görevi sırasında elim bir trafik kazası sonucu şehadete yürümesiyle yüreğimiz yandı. Şehidimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm mesai arkadaşlarıma başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Aziz hatırasına ve bizlere emaneti olan ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Bakan Göktaş’ın koruma polisi Musa Erdem şehit oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.