Kurtlar ve domuzlar şehir merkezlerine inmeye başladı

Kurtlar ve domuzlar şehir merkezlerine inmeye başladı Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA Ardahan’da karla kaplı arazide yiyecek arayan yabani domuz sürüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kentte iki hafta öncesinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Ardahan ovası tamamen karla kaplandı. Ardahan’da arazilerin karla kaplanması yaban hayvanlarını da olumsuz etkiliyor. Ardahan merkeze bağlı Edegül ve Dedegül...

Kurtlar ve domuzlar şehir merkezlerine inmeye başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurtlar ve domuzlar şehir merkezlerine inmeye başladı

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahan’da karla kaplı arazide yiyecek arayan yabani domuz sürüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kentte iki hafta öncesinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Ardahan ovası tamamen karla kaplandı. Ardahan’da arazilerin karla kaplanması yaban hayvanlarını da olumsuz etkiliyor. Ardahan merkeze bağlı Edegül ve Dedegül köyleri arasında bulunan karla kaplı arazide yiyecek arayan yabani domuzlar, yoldan geçen vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kayıtlarda, bir arada duran yabani domuz sürüsünün karla kaplı arazide yiyecek araması yer alıyor.

Ardahan’da bir kurt evin bahçesindeki vatandaşa neredeyse saldıracaktı.  Ardahan’ın Göle ilçe merkezinde yaşanan olay Göle Objektif tarafından yayınlanan görüntüde kurdun kaçışı dikkat çekti. Öte yandan Ardahan’ın Posof ilçesi merasına kadar inen domuzlar köpeklerin saldırısına uğradı. Bir domuzu parçalayan çoban köpeklerinin domuzlarla kavgası da görüntülendi.

Kurtlar ve domuzlar şehir merkezlerine inmeye başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.