Kırıkkale’de ilk defa Antika müzayedesi yapıldı

Kırıkkale’de ilk defa Antika müzayedesi yapıldı Müzayede Kırıkkale’de ilk oldu.Kırıkkale’de 4 yıl önce kurulan derneğin 80 üyesi bulunuyor. Dün gerçekleşen  müzayede Kırıkkale’de ilk olma özelliğine sahip olurken ilimizde antika ve eski eşya meraklılarını  ilk defa bir araya geldi. Meraklılar buluştu Yuva Mahallesi Yeşilöz Caddesi eski belediye garajı girişinde eski Akbulut Alabalık tesisinin yerinde Şah Sultan...

Kırıkkale’de ilk defa Antika müzayedesi yapıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale’de ilk defa Antika müzayedesi yapıldı

Müzayede Kırıkkale’de ilk oldu.Kırıkkale’de 4 yıl önce kurulan derneğin 80 üyesi bulunuyor. Dün gerçekleşen  müzayede Kırıkkale’de ilk olma özelliğine sahip olurken ilimizde antika ve eski eşya meraklılarını  ilk defa bir araya geldi.

Meraklılar buluştu

Yuva Mahallesi Yeşilöz Caddesi eski belediye garajı girişinde eski Akbulut Alabalık tesisinin yerinde Şah Sultan Kına Konağında saat 16.00’da başlaya  müzayede saat 24.00’e kadar devam etti.Antika ve eski eserleri sevenler buluştu.Onlarca eser müsteri buldu.

Derneğe bekleriz

Kendisi MKE de çalışan Başkan Ünlü yaptığı açıklamada antika sevenleri, ikinci el eşya severleri bundan sonra yapılacak müzayedelere ve Cumhuriyet Caddesindeki Dernek binasına   davet etti .

Kırıkkale’de ilk defa Antika müzayedesi yapıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.