Ertuğrul Gazi Konal Cumhur İttifakı Olarak Bütün Belediyelere Talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmaoğlu ve Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, aralarında Giresun Belediyesi partili meclis üyelerinin de olduğu teşkilat mensupları ile yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi. MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve il Yönetimi, İlçe Başkanları ile Giresun Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri’nin katıldığı toplantıda, yaklaşan yerel seçim öncesi genel bir...

Ertuğrul Gazi Konal Cumhur İttifakı Olarak Bütün Belediyelere Talibiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmaoğlu ve Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, aralarında Giresun Belediyesi partili meclis üyelerinin de olduğu teşkilat mensupları ile yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi.

MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve il Yönetimi, İlçe Başkanları ile Giresun Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri’nin katıldığı toplantıda, yaklaşan yerel seçim öncesi genel bir değerlendirme yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, “Yeni yönetim olarak saha çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İl Yönetim Kurulu üyelerimizin tamamı büyük bir heyecanla görevlerini yapıyorlar. İlçe teşkilatlarımızda azimli ve istekli. İnşallah mahalli seçimlerde büyük bir başarıya ulaşıp, partimizi büyüteceğiz.” diye konuştu.

Yeni il ve ilçe yönetimlerine başarılar dileyerek sözlerine başlayan Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da, “Bundan sonra inşallah sık sık bir araya gelerek istişareler yapacağız. Yeni seçilen il teşkilatlarımızın başarılı olacağına inancım tamdır. İlçe teşkilatlarımızı da çok heyecanlı ve istekli görüyorum. İlimizde en canlı ve en hareketli teşkilatın MHP olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli pazar günleri dahi çalışıyor. Bizler de Genel Başkanımızı örnek alarak gece gündüz, hafta sonu demeden çalışacağız ve birlikte partimizi güçlü bir konuma getireceğiz.” dedi.

Ertuğrul Gazi Konal Cumhur İttifakı Olarak Bütün Belediyelere Talibiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.