Nahit Ramazan Yamak; Bütün Usulsüz İşlerin Hesabını Soracağız!

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Giresunspor Başkanı Nahit R. Yamak, Teknik Direktör Mehmet Birinci’yle kameraların karşısına geçerken, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. “Benim için parasını alıp kaçacak diyenler var.” diyen Başkan Yamak; “Para alıp kaçacak olsak Kadir Seven için gelen teklifi değerlendirip satar ve paramızı alırdık. Bana kulübü...

Nahit Ramazan Yamak; Bütün Usulsüz İşlerin Hesabını Soracağız!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenledi.

Giresunspor Başkanı Nahit R. Yamak, Teknik Direktör Mehmet Birinci’yle kameraların karşısına geçerken, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. “Benim için parasını alıp kaçacak diyenler var.” diyen Başkan Yamak; “Para alıp kaçacak olsak Kadir Seven için gelen teklifi değerlendirip satar ve paramızı alırdık. Bana kulübü batırdı diyenin alnını karışlarım.” dedi.

“HESAP SORACAĞIZ”
“İçişleri Bakanlığı’nca bize bildirilen konularla ilgili yasal haklarımızı önümüzdeki günlerde kullanacağız. Biz de gereken davaları açacağız. Hukuki süreç sonunda verilecek kararları hep beraber göreceğiz. Yapılan usulsüzlüklerin takibini yapmaya devam ediyoruz. Bunun hesabını soracağız. Beklemeye devam edin. Süper Lig’de mücadele etmek adına kulübün geleceğini heba etmek doğru değil. İki yıl Süper Lig’de hepimizi gururlandıran sonuçlar aldık. Sadece 1 puan farkla düştük.”

“PYERRE KARARINI CAS’A GÖTÜREMEDİK”
Nahit R. Yamak; “Giresunspor’u yönetilebilir bir kulüp haline getirmek için çalışıyoruz. 25 Şubat’ta göreve geldik. Her şeyin güllük gülistanlık dolduğu bir dönemde göreve gelmedik. Pyerre kararını CAS’a götürebilseydik, Giresunspor’un transfer yapabilme kabiliyeti olacaktı. 765 bin Euro ödeme yapmamız gerekiyor. Pyerre’yi sadece otelde gördü. Bu arkadaşla ilgili transfer sürecinde hiçbir bilgimiz olmamıştır. Bu hataları yapanlara hukuki müracaatlarımızı yaptık. Yabancı futbolculara 6.5 milyon Euro borcu var.”

“TARAFTARLARIMIZA KIRGINIM”
“Moral, motivasyon ve mali olarak çok zor durumdayız. Destekten kastımız sadece maddi değil. Manevi olarak da yanımızda olmadılar. Canla başla oynuyoruz. Taraftarlarımıza sitem etmek istiyorum. Biletler neredeyse bedava ama 2 bin kişi bile tribüne gelmiyor. Bu takımları bu şehre getiren Giresunspor’un kendisidir. Giresunspor’u sevenler biraz daha fedakarlık göstersinler. Maça gelsinler.”

“KASAYA 134 MİLYON GETİRDİK”
“134 milyon TL kulüp kasasına para getirdik. 57 milyon TL yöneticilerimiz sağladığı gelirler var. TFF performans gelirimiz 53 milyon TL. 23 milyon TL Spor Toto gelirleri var. Bu takımın fesih ve borçlarını ödemeseydik, bu takım sahaya çıkamazdı. Burada 130 milyon TL kaynağı sağladığımız için biz suçlu muyuz? 120 milyon TL tahtaya borç var. Geçmiş futbolculara borçlarımız 61 milyon TL. FIFA borcumuz 14 milyon TL. Vadesi geçmiş futbolcu 9 milyon 200 bin TL. Toplam borç 332 milyon TL. Bunun yaklaşık 100 milyon TL’si vergi ve SGK borcu. Halk Bankasındaki kredi borcumuzu tamamen kapattık. Devre sonu faizlerini de ödedik.

“TAHTAYI TEK BAŞIMIZA AÇAMAYIZ”
“Anlık duruma baktığımızda bu şartlarda transfer tahtasını açamayız. Herkes bunun farkına varsın. Tek başımıza yapacağımız bir şey değil. Bu şehrin dinamiklerinin el vermemesi halinde takımın gidişatının ne olacağı açıktır.”

“EROL CAN’IN TÜM ALACAKLARI BAKİDİR”
“Sezonu kapatan Erol Can’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm alacakları baki olarak kalacak. Sakat olsa da oynuyormuş gibi davranacağız. Ona bir tane de ev alacağız. 2 yıl daha sözleşmesini uzatmayı düşünüyoruz. O bu şehrin çocuğu zor günlerde hep formasına sarıldı.”

Nahit Ramazan Yamak; Bütün Usulsüz İşlerin Hesabını Soracağız!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.