Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül, BEL-SAN personelleriyle görüştü

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül, BEL-SAN personelleriyle görüştü ŞANLIURFA- BHA Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulaşım da kendini ileriye taşımak için çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehir içinde ulaşımı sağlayan BEL-SAN A.Ş çalışanlarıyla bir araya geldi. Günde 200 bin kişiye ulaşım hizmetinde yardımcı olan BEL-SAN A.Ş çalışanlar tarafından özenle temizleniyor. BEL-SAN A.Ş, 1157 personel ve...

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül, BEL-SAN personelleriyle görüştü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül, BEL-SAN personelleriyle görüştü

ŞANLIURFA- BHA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulaşım da kendini ileriye taşımak için çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehir içinde ulaşımı sağlayan BEL-SAN A.Ş çalışanlarıyla bir araya geldi. Günde 200 bin kişiye ulaşım hizmetinde yardımcı olan BEL-SAN A.Ş çalışanlar tarafından özenle temizleniyor.

BEL-SAN A.Ş, 1157 personel ve 345 araçla günlük yaklaşık 200 bin kişiye konforlu ulaşım hizmeti sunuyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gece geç saatlerde BEL-SAN A.Ş., garajına giderek burada görev yapan personellerle buluştu.

BEL-SAN Genel Müdürlüğü görevlilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, personellerle sohbet etti. Garajda temizlik çalışmalarını takip eden Beyazgül, personellerle yakından ilgilendi.

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül, BEL-SAN personelleriyle görüştü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.