Okulun ihtiyaçlarını kendileri üretiyor

Okulun ihtiyaçlarını kendileri üretiyor BHA – SİVAS Okulun Metal Teknolojileri bölümü atölyesinde gerçekleşen eğitimde öğrenciler, hem meslekleriyle ilgili becerilerini geliştiriyorlar hem de okulun ihtiyaçları için çalışıyorlar. Yeni kurulan okul, çevre okullardan gelen talepleri karşılayarak çeşitli eşyaların üretimine de imkan tanıyor. 60 bin TL katkı sağlandı Okul Müdürü Muharrem Daşan, öğrencilerle birlikte hayırsever bir vatandaşın desteğiyle...

Okulun ihtiyaçlarını kendileri üretiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okulun ihtiyaçlarını kendileri üretiyor

BHA – SİVAS

Okulun Metal Teknolojileri bölümü atölyesinde gerçekleşen eğitimde öğrenciler, hem meslekleriyle ilgili becerilerini geliştiriyorlar hem de okulun ihtiyaçları için çalışıyorlar. Yeni kurulan okul, çevre okullardan gelen talepleri karşılayarak çeşitli eşyaların üretimine de imkan tanıyor.

60 bin TL katkı sağlandı

Okul Müdürü Muharrem Daşan, öğrencilerle birlikte hayırsever bir vatandaşın desteğiyle bank üretimini gerçekleştirdiklerini ve 80 bin TL değerindeki bu bankları sadece 20 bin TL’ye mal ettiklerini vurguladı. Daşan, bu üretimin öğrencilere deneyim kazandırdığını ve ülkenin üretim sürecine önemli bir katkı sağladığını sözlerine ekledi. Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, kendi emekleriyle üreterek, devlet kasasına 60 bin TL katkı sağlayarak üretmenin gururunu yaşıyorlar.

Okulun ihtiyaçlarını kendileri üretiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.