Polisler genç kızlara “Yalnız Değilsiniz” dedi

Polisler genç kızlara “Yalnız Değilsiniz” dedi Betül Yılmaz/Amasya-BHA Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi’nde görevli usta öğretici tarafından verilen ve Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Şube Müdürlüğünün mali katkı sağladığı, kursiyerlerden hiçbir ücret talep edilmeyerek pasta yapımında kullanın tüm malzemelerin Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılandığı kurs sonunda amaçlanan; genç kızlara istihdam sağlama ve meslek edinmeleridir. Amasya...

Polisler genç kızlara “Yalnız Değilsiniz” dedi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polisler genç kızlara “Yalnız Değilsiniz” dedi

Betül Yılmaz/Amasya-BHA

Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi’nde görevli usta öğretici tarafından verilen ve Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Şube Müdürlüğünün mali katkı sağladığı, kursiyerlerden hiçbir ücret talep edilmeyerek pasta yapımında kullanın tüm malzemelerin Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılandığı kurs sonunda amaçlanan; genç kızlara istihdam sağlama ve meslek edinmeleridir.

Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Amasya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen ve Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Özarslan, tamamlanan pastacılık kursunu ziyaret ederek kursiyerler tarafından hazırlanan pastayı birlikte kestiler.

Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt açıklamasında, “ Pastacılık kursu sonunda edindiğiniz bilgiler ile kendi işletmenizi, pastanenizi kurarak ülke ekonomisine katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorum ve bu tür organizasyonlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Düzenlenen bu program vesile ile Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü bizim örfümüzde, dinimizde, kültürümüzde kadına el kalkmaz. Kültürümüzde böyle bir şey yok. Kadına şiddetin olmadığı, ülkemize yakışır bir gün olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kursiyerler ise “ bizlere bu imkanı sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Emniyet Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Merkezine ve bize katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Polisler genç kızlara “Yalnız Değilsiniz” dedi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.