Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor Yaşar TONBAK/ ANKARA – BHA Kış aylarında araçların yol tutuşunu artırmak, kaygan zeminlerde kaza oranını en aza düşürmek için kış lastiği uygulaması 1 Aralık günü başlıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İle Jandarma Trafik Tim komutanlığı, Kış lastiği uygulamasının 1 Aralık 2023 Cuma günü başlayacağını bildirdi. Kış lastiği uygulamanın başlamasına...

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor

Yaşar TONBAK/ ANKARA – BHA

Kış aylarında araçların yol tutuşunu artırmak, kaygan zeminlerde kaza oranını en aza düşürmek için kış lastiği uygulaması 1 Aralık günü başlıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İle Jandarma Trafik Tim komutanlığı, Kış lastiği uygulamasının 1 Aralık 2023 Cuma günü başlayacağını bildirdi. Kış lastiği uygulamanın başlamasına sayılı günler kala Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uygulama noktalarında şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçların sürücü ve sahiplerini kış lastiği konusunda, kış lastiği uygulamasının başlayacağı 1 Aralık gününden önce araçlara takılması tavsiyesinde bulundu. Yapılan denetimlerde ticari araçların kış lastikleri kontrol edilerek derinlikleri ölçüldü. Yapılan denetimlerde araç sürücüleri polis ekipleri ve Jandarma ekipleri tarafından yol kontrollerinde kış lastiğinin önemi hakkında bilgilendirilerek kış koşullarına göre araç kullanmaları konusunda uyarılarını sürdürdü.

 

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.