Alman Heyeti, Başkent Gençlik Meclisi’ni ziyaret etti

Alman Heyeti, Başkent Gençlik Meclisi’ni ziyaret etti ANKARA – BHA Türkiye’nin en büyük gençlik meclisi olan Başkent Gençlik Meclisi, geliştirdiği katılımcı demokrasi araçları ile hem Batı dünyası hem de geri kalan demokratik ülkeler için demokrasinin geliştirilmesi için model sundu. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SİVİL ALANDA AĞ GELİŞTİRİYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı Dış İlişkiler Dairesi Almanya...

Alman Heyeti, Başkent Gençlik Meclisi’ni ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alman Heyeti, Başkent Gençlik Meclisi’ni ziyaret etti

ANKARA – BHA

Türkiye’nin en büyük gençlik meclisi olan Başkent Gençlik Meclisi, geliştirdiği katılımcı demokrasi araçları ile hem Batı dünyası hem de geri kalan demokratik ülkeler için demokrasinin geliştirilmesi için model sundu.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SİVİL ALANDA AĞ GELİŞTİRİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Dış İlişkiler Dairesi Almanya ile geliştirilen gençlik politikalarının sivil alanda yer bulabilmesi için çalışmalar sürdürmektedir. Başkent Gençlik Meclisi ev sahipliğinde Ankara Kent Konseyi binasında bir araya gelen heyetler gençlik politikalarının geliştirilmesi için deneyim aktarımında bulundu.

DEMOKRASİ İÇİN GENÇLİK KORİDORUNU AÇMALIYIZ

Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil ECER, “Başkent Gençlik Meclisinde gerçekleşen katılımcı demokrasi deneyimi sadece Türkiye için değil bütün dünyanın geleceği için önemli olduğunu ve demokrasi için gençlik koridorunu açmalıyız” dedi. Toplantıda yer alan Alman heyetteki temsilciler Başkent Gençlik Meclisi çalışmalarını daha yakından takip edeceklerini ve katılımcı demokrasinin araçlarını geliştirmeleri için Almanya’ya davetlerini dile getirdiler.

ANKARA KENT KONSEYİNİN ORTAK AKIL VURGUSU

Toplantı sonrasında Ankara Kent Konseyini gezen heyet oluşturulan ortak akıl çalışmalarını toplumun uzlaşısı için kıymetli bulundurduklarını dile getirdiler. Sivil toplumun geliştirilmesi için demokratik mekan örneğini oluşturan Ankara Kent Konseyi binasının yerel katılımı arttırdığını dile getirdiler.

Alman Heyeti, Başkent Gençlik Meclisi’ni ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.