Belediye ekiplerinin kar mesaisi başladı

Belediye ekiplerinin kar mesaisi başladı Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA Ardahan Belediyesi karla mücadele ekipleri, önceki gün başlayan ve aralıksız etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti. Şehir içi trafiğin aksamaması için tüm mahallelerde ve ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması ile birlikte yaya kaldırımlarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerin mesaisi gece saatlerine kadar devam...

Belediye ekiplerinin kar mesaisi başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye ekiplerinin kar mesaisi başladı

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA

Ardahan Belediyesi karla mücadele ekipleri, önceki gün başlayan ve aralıksız etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçti. Şehir içi trafiğin aksamaması için tüm mahallelerde ve ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması ile birlikte yaya kaldırımlarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerin mesaisi gece saatlerine kadar devam etti.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, karla mücadele kapsamında bütün tedbirlerin alındığını açıkladı. Başkan Demir, karla mücadele ekiplerinin çalışmasını sahada denetledi. Çalışanlara tatlı ikramında bulundu.

Başkan Demir, “Şehrimizde kar yağışı başladı. Biz Ardahan Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık ve işimizin başındayız. Ana arterlerde yapılan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra tüm sokaklarda da sırasıyla küreme ve tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kaldırımlarda da yürütülen karla mücadele çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ulaşımda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tüm ekiplerimiz gece ve gündüz karla mücadele çalışmalarına başlamıştır. 24 Saat esasına göre bu mücadele devam edecektir” dedi.

Çarşı merkezinde akşam saatlerinde yapılacak çalışmalar kapsamında tüm araç sahiplerinin belediye ekiplerine yardımcı olmasını da isteyen Başkan Demir “Karla mücadele çalışmasını yürüten ekiplerimiz, çarşı merkezinde özellikle ana arterlerde yapılan araç parklarından dolayı zor anlar yaşamakta. Tüm araç sahiplerimizin duyarlılık göstererek, araçlarını daha uygun alanlarda park etmelidir” dedi.

Belediye ekiplerinin kar mesaisi başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.