Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren atölyeler fabrika gibi çalışıyor

Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren atölyeler fabrika gibi çalışıyor Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyete geçirilen ahşap ve metal işleri atölyeleri belediyenin ihtiyacı olan ürünlerin imalatını yaparak hem belediyeye katkı sunuyor hem de zamandan tasarruf ederek hizmetlerin zamanında yapılmasına olanak sağlıyor. Ahşap atölyesinde çalışanlar tarafından üretilen bank, kamelya, piknik masası, ahşap büfe,...

Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren atölyeler fabrika gibi çalışıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren atölyeler fabrika gibi çalışıyor

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA

Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyete geçirilen ahşap ve metal işleri atölyeleri belediyenin ihtiyacı olan ürünlerin imalatını yaparak hem belediyeye katkı sunuyor hem de zamandan tasarruf ederek hizmetlerin zamanında yapılmasına olanak sağlıyor.

Ahşap atölyesinde çalışanlar tarafından üretilen bank, kamelya, piknik masası, ahşap büfe, salıncak, çöp kutusu gibi ürünler kentin çeşitli noktalarında Ardahanlıların hizmetine sunuluyor.

Belediyenin hizmetlerinde ihtiyaç duyulan farklı tür ve boyutlarda üretilen birçok ürün, Ardahan’ın dört bir yanında Belediyenin sorumluluk alanında bulunan park, bahçe, meydan gibi alanlara yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuyor. Ardahan Belediyesi bu işlemlerin dışında, kent genelindeki mobilyaların bakım ve onarımını da düzenli aralıklarla yapıyor.

Belediye kademesinin üretimi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan başkan Demir, “Çalışmalarımız kapsamında belediyemiz her mahallemize çok amaçlı semt evi projemizin çoğu gereksinimini kendi bünyemizde yapıyoruz. Masalarımız bizim dönemimizde kurduğumuz ahşap atölyemizde imal ediliyor. Bu işi yapan emekçi kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni bir Ardahan için canla başla çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Ardahan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren atölyeler fabrika gibi çalışıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.