Çiftçi Kayıt Sistemi’nde büyük değişiklik

Çiftçi Kayıt Sistemi’nde büyük değişiklik Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA Mülkiyet ve mirasçılık sorunu nedeni ile kayıt yapılamayan tarım arazileri ‘Taahhütname Belgesi’ ile kayıt altına alınabilecek. Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Mülkiyet ve mirasçılık sorunu nedeni ile Bakanlığımız desteklerinden faydalanamayan üreticilerimiz de destekleme kalemlerimizden yararlanabilecek. Üretim planlaması...

Çiftçi Kayıt Sistemi’nde büyük değişiklik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiftçi Kayıt Sistemi’nde büyük değişiklik

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA

Mülkiyet ve mirasçılık sorunu nedeni ile kayıt yapılamayan tarım arazileri ‘Taahhütname Belgesi’ ile kayıt altına alınabilecek.
Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Mülkiyet ve mirasçılık sorunu nedeni ile Bakanlığımız desteklerinden faydalanamayan üreticilerimiz de destekleme kalemlerimizden yararlanabilecek. Üretim planlaması kapsamında bir uygulamamızı daha hayata geçirdik. Üretim yapılan tüm alanları kayıt altına alarak sisteme dâhil edecek, çiftçilerimizi tarımsal desteklerden azami derecede yararlandıracağız. TürkiyeYüzyılı’nı üretimin ve üreticinin yüzyılı yapacağız.”
Çiftçi Kayıt Sistemi’nde büyük değişiklik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.