Serhat Ardahanspor fark attı

Serhat Ardahanspor fark attı Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA Bölgesel Amatör Liginde Serhat Ardahanspor, son haftalarda oynadığı karşılaşmalarla birlikte, aldığı skorların ardından istatistiklerini de toparlamaya başladı.Son 2 maçta aldığı galibiyetlerle yeniden rotasını zirveye çevirdi.  Bölgesel Amatör Lig 6. Hafta maçında evinde Rize İl Özel idarespor’u ağırlayan Serhat Ardahanspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte...

Serhat Ardahanspor fark attı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat Ardahanspor fark attı

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA

Bölgesel Amatör Liginde Serhat Ardahanspor, son haftalarda oynadığı karşılaşmalarla birlikte, aldığı skorların ardından istatistiklerini de toparlamaya başladı.Son 2 maçta aldığı galibiyetlerle yeniden rotasını zirveye çevirdi.  Bölgesel Amatör Lig 6. Hafta maçında evinde Rize İl Özel idarespor’u ağırlayan Serhat Ardahanspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Serhat, 10 puana ulaşıp 5. Sıraya kadar yükseldi.

İyi skor ve oyunla sonlanan maçta taraftarın ve Başkan Yusuf Alp Yılmaz’ın sevinci birleşince coşku dolu anlar yaşandı.Tribünü dolduran taraftarlar, takımın şampiyon olacağı inancıyla Başkan Yusuf Alp Yılmaz’a tezahüratlar yaparak başta Başkan Yılmaz’a, yönetime, teknik ekibe ve futbolculara inandıklarını belirtti.

Serhat Ardahanspor fark attı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.