Kışlık çiçekler park ve bahçeleri süslüyor

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA- Ankara’nın Beypazarı belediyesi park ve Bahçeler müdürlüğü hayata geçirdiği seralarda park ve bahçelerin yazlık ve kışlık çiçeklerinin üretildiğini bildirdi.Beypazarı belediyesi Park ve bahçeler müdürlüğü kendi seralarında üretimini yaptığı çiçeklerle bir müddet sonra park ve bahçelerle buluşturarak park ve bahçeleri güzelleştiriyor.Park ve Bahçeler müdürü Murat Öcal, Beypazarı belediyesini Kapıağzı bölgesinde bulunan seralarında,...

Kışlık çiçekler park ve bahçeleri süslüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA-

Ankara’nın Beypazarı belediyesi park ve Bahçeler müdürlüğü hayata geçirdiği seralarda park ve bahçelerin yazlık ve kışlık çiçeklerinin üretildiğini bildirdi.
Beypazarı belediyesi Park ve bahçeler müdürlüğü kendi seralarında üretimini yaptığı çiçeklerle bir müddet sonra park ve bahçelerle buluşturarak park ve bahçeleri güzelleştiriyor.
Park ve Bahçeler müdürü Murat Öcal, Beypazarı belediyesini Kapıağzı bölgesinde bulunan seralarında, mevsimine göre çiçek üretiminde bulunduklarını söyledi.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Murat Öcal, Kışlık menekşe ve Lahana türünden 30 bin çiçek üretildiğini ve toprakla buluşturulmaya başlandığını aktardı.
Mevsimine göre üretimi yapılan çiçekler, park ve bahçelerde, kılış ve yazlık olarak dikilerek park ve bahçeler güzelleştiriliyor.

Kışlık çiçekler park ve bahçeleri süslüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.