Beypazarı Karayolları 43. Şube Şefliği: “kapalı yol yok”

Beypazarı Karayolları 43. Şube Şefliği: “kapalı yol yok” Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, şube şefliğine bağlı bulunan bölgelerde ulaşıma kapalı yolun bulunmadığını bildirdi.Karayolları 43. Şube şefliği, şube şefliğinin sorumluluk alanı içinde kalan bölgelerde karla mücadelenin aralıksız olarak sürdürüldüğünü ve önemli noktalarda bulunan bakım evleri sayesinde de karla mücadelenin etkin bir biçimde...

Beypazarı Karayolları 43. Şube Şefliği: “kapalı yol yok”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Karayolları 43. Şube Şefliği: “kapalı yol yok”

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA

Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, şube şefliğine bağlı bulunan bölgelerde ulaşıma kapalı yolun bulunmadığını bildirdi.
Karayolları 43. Şube şefliği, şube şefliğinin sorumluluk alanı içinde kalan bölgelerde karla mücadelenin aralıksız olarak sürdürüldüğünü ve önemli noktalarda bulunan bakım evleri sayesinde de karla mücadelenin etkin bir biçimde sürdürüldüğünü kaydetti.
Kar yağışının etkili olduğu bölgelerden Nallıhan-Göynük arası ulaşımı sağlayan 170-01 kontra kesim nolu karayolunun 1180 rakımlı Meyitler geçidi,1270 rakımlı Atyaylası geçidi, Beypazarı Kıbrısçık arası ulaşımı sağlayan 06-84 kontra kesim nolu karayolunun 1650 Rakımlı Burgaz ve Ahlatlık geçitlerinde, Beypazarı- Mihalıççık arası ulaşımı sağlayan 06-80 kontra kesim nolu karayolunun 1650 rakımlı Kartal yaylası geçitlerinde ekiplerin çalışmalarda bulunduğu ve karla mücadelenin sürdürüldüğü öğrenildi.


Karayolları Beypazarı 43. Şube şefliği, şeflik sorumluluk alanı içinde kalan ve 5 vilayetin sınırları içinde bulunan karayollarında, kapalı yolun bulunmadığını ve ancak, karla mücadele çalışmasının sürdürüldüğü alanlarda sürücülerin dikkatli seyretmesi isteniyor.

Beypazarı Karayolları 43. Şube Şefliği: “kapalı yol yok”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.