Beypazarı Meslek Yüksekokulu, 6. Uluslararası Travel Expo’da yerini aldı

Beypazarı Meslek Yüksekokulu, 6’ıncı Uluslararası Travel Expo’da yerini aldı Yaşar TONBAK/ ANKARA – BHA Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve seyahat hizmetlerini Congreium’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Travelexpo’ya katıldı.   Türkiye’nin ve Ankara’nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara, Atis Fuarcılık A.Ş. Tarafından...

Beypazarı Meslek Yüksekokulu, 6. Uluslararası Travel Expo’da yerini aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Meslek Yüksekokulu, 6’ıncı Uluslararası Travel Expo’da yerini aldı

Yaşar TONBAK/ ANKARA – BHA

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve seyahat hizmetlerini Congreium’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Travelexpo’ya katıldı.

 

Türkiye’nin ve Ankara’nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara, Atis Fuarcılık A.Ş. Tarafından 6.kez 16-19 Kasım 2023’te ATO Congresium’da gerçekleştirilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yılda ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.
Yarın sona erecek olan fuara, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Harun Bayraktar, okullarının Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Turist Rehberliği Programları ile ATO Congresium’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldıklarını, başkentin gözde ilçesi Beypazarı’nın çeşitli yönleriyle tanıtımında bulunduklarını bildirdi.


Beypazarı Meslek Yüksekokulu, 6. Uluslararası Travel Expo’da yerini aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.