Başkan Demir, Ardahan’a ikinci tekstil fabrikasını açmak için harekete geçti

Başkan Demir, Ardahan’a ikinci tekstil fabrikasını açmak için harekete geçti Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA 2019 yılında göreve geldiğinde Ardahan’da işsizlik sorununu çözme sözü veren Başkan Faruk Demir, kentte ikinci tekstil fabrikasını kazandırmak için harekete geçti.Ardahan’da tekstil işi yapacak işletmeye sıfırdan fabrikanın Belediye tarafından yapılacağını söyleyen Başkan Demir, “Büyükşehirlerde, kira, ulaşım, trafik, yolda geçen zaman...

Başkan Demir, Ardahan’a ikinci tekstil fabrikasını açmak için harekete geçti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir, Ardahan’a ikinci tekstil fabrikasını açmak için harekete geçti

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN – BHA

2019 yılında göreve geldiğinde Ardahan’da işsizlik sorununu çözme sözü veren Başkan Faruk Demir, kentte ikinci tekstil fabrikasını kazandırmak için harekete geçti.Ardahan’da tekstil işi yapacak işletmeye sıfırdan fabrikanın Belediye tarafından yapılacağını söyleyen Başkan Demir, “Büyükşehirlerde, kira, ulaşım, trafik, yolda geçen zaman daha birçok sorun yaşıyorsunuz. Hem işveren hem de çalışanlar olarak. Ardahan Belediyesi olarak size bir teklifimiz var; Fabrika bizden işletmesi sizden, A’dan Z’ye bir tekstil fabrikasını biz belediye olarak kuracağız, isteyen tekstilci hemşerilerimize cüzi bir ücretle kiraya vereceğiz. Yeter ki Ardahan’da istihdam sağlansın, işsizlik bitsin, göç dursun. Ardahan ilelebet Türkiye cumhuriyetinin 75. İli olarak ve büyüyerek yoluna devam etsin istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir’in girişimleri sonucu 2021 yılında açılan Ardahan’ın ilk teksti fabrikasının açılmasına bir yenisini daha eklemek için harekete geçen Başkan Demir, “Ardahan Tekstil örneği ortada, yaptık ve başardık. Cesur hemşerilerim gelip işletti.  Ama bir farkla; Onda sadece binayı yaptırmıştık, şimdi ise sözümüz söz talipli olanlara açık söylüyorum makinaları da biz alacağız. Sizlere kurulu tezgâhı vereceğiz. Üstelik servis otobüsleri de bizden. Unutmayalım ki Ardahan 6. Bölge teşvik kapsamında olduğu için SGK primi de ödemiyorsunuz” dedi.

Başkan Demir, Ardahan’a ikinci tekstil fabrikasını açmak için harekete geçti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.