Kepez Belediyesi Altınova’ya yeni yollar yapıyor

Kepez Belediyesi Altınova’ya yeni yollar yapıyor Kepez Belediyesi tarafından Altınova’da asfaltlandırma çalışmaları başladı.Altınova Sinan Mahallesi’nde,  yolları olmayan Elif ve Ülker sokaklar asfaltlandırıldı. Elif ve Ülker sokaklara sıcak asfalt Genişliği 15 m (metre), uzunluğu 821 m olan Elif Sokak, doğu-batı yönünde Fatih ile Ülker sokakları arasında bulunuyor. Elif Sokak’ın sınırı olan 15 m genişliğinde, 697 m...

Kepez Belediyesi Altınova’ya yeni yollar yapıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepez Belediyesi Altınova’ya yeni yollar yapıyor

Kepez Belediyesi tarafından Altınova’da asfaltlandırma çalışmaları başladı.Altınova Sinan Mahallesi’nde,  yolları olmayan Elif ve Ülker sokaklar asfaltlandırıldı.

Elif ve Ülker sokaklara sıcak asfalt

Genişliği 15 m (metre), uzunluğu 821 m olan Elif Sokak, doğu-batı yönünde Fatih ile Ülker sokakları arasında bulunuyor. Elif Sokak’ın sınırı olan 15 m genişliğinde, 697 m uzunluğundaki Ülker Sokak ise kuzey-güney istikametinde Anso ve Alperen sokakları arasında kalıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki sokağın yapımını, iş makinelerinin yardımıyla geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirmişti. Yol yapımı kapsamında araçların düzgün bir yüzeyde ilerleyebilmesi için bitkisel toprak yüzeyi kazı yapılarak kaldırıldı. Daha sonra İnce tesviye ile yüzeyine eğim verilen yol, asfalt çalışmasına hazır hale getirildi. Tesviye yüzeyi üzerine ise kum, çakıl ve taş kırığından oluşan malzeme serilmesi ve silindir ile sıkıştırılmasıyla yolun alt temel tabakası oluşturuldu. Bu temel tabaka da finisher yardımıyla sıcak asfaltla kaplandı.

İmar planını yaptıktan sonra Altınova bölgesinin altın yıllarını yaşayacağını söylediğini anımsatan Başkan Tütüncü, “Belediyecilik hizmetlerimizle, kamu ve özel sektör yatırımlarımızla Altınova bölgemiz altın yıllarını yaşıyor.” ifadesini kullandı. Elif Sokak, doğusundaki Ülker Sokak ile havaalanı yolu olarak da bilinen Serik Caddesi’nin yan yoluna ulaşım imkânı sağlaması bakımından önem taşıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki kapalı olan imar yollarını açmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Kepez Belediyesi Altınova’ya yeni yollar yapıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.