Atatürk Sivas’ta da törenle anıldı

Atatürk, Sivas’ta da törenle anıldı Hakan BAKAR/SİVAS – BHA Saat 09.05’te çalınan sirenlerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulmasına müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile bayrak yarıya indirildi. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Cüneyt Mutlu ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Şeref defterine yazdığı anma mesajını okuyan Vali...

Atatürk Sivas’ta da törenle anıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk, Sivas’ta da törenle anıldı

Hakan BAKAR/SİVAS – BHA

Saat 09.05’te çalınan sirenlerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulmasına müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile bayrak yarıya indirildi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Cüneyt Mutlu ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Şeref defterine yazdığı anma mesajını okuyan Vali Şimşek; “Temellerini Sivas’ta attığınız, benzersiz kurtuluş mücadelesinin ardından kurduğunuz Cumhuriyeti, sarsılmaz azminizi ve vatan aşkınızı örnek alarak ilelebet yaşatmanın bilincinde ve kararlılığındayız. Bize bıraktığınız emaneti hedefine ulaştırmak için bundan sonra da inançla ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Sizi, silah arkadaşlarınızı ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Tören programının ardından il protokolü, Muzaffer Sarısözen Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan ‘Atatürk’ adlı serginin açılışını yaparak sergiyi gezdi.

Atatürk Sivas’ta da törenle anıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.