Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı Özbakır çifti ;  mesajlarında   şu sözlere yer verdiler; ”Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı ,rahmetle ve minnetle anıyoruz. Büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştıran Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir devlet adamı ve lider olarak da evrensel değerleri benimsemiş, millet...

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı

Özbakır çifti ;  mesajlarında   şu sözlere yer verdiler;

”Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı ,rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştıran Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir devlet adamı ve lider olarak da evrensel değerleri benimsemiş, millet egemenliğine dayanan, itibarlı ve güçlü bir devlet, üreten ve geleceğe güvenle bakan bir toplum oluşturmayı amaçlamıştır.

‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkarmakla mümkün olacaktır.
Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, ve şükranla anıyoruz.

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.