Belediye personeline ilk yardım eğitimi veriliyor

Belediye personeline ilk yardım eğitimi veriliyor Doğan ZELOVA / ÇANAKKALE – BHA Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde İlkyardım Eğitmeni tarafından belediye personeline yönelik ilkyardım eğitimi veriliyor. Belediye Eğitim, nikah ve çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen eğitimde belediye bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan görev personellere yönelik iki gün sürecek olan temel ilkyardım eğitimi bugün başladı.Trakya İlkyardım Eğitim Merkezinin...

Belediye personeline ilk yardım eğitimi veriliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye personeline ilk yardım eğitimi veriliyor

Doğan ZELOVA / ÇANAKKALE – BHA

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde İlkyardım Eğitmeni tarafından belediye personeline yönelik ilkyardım eğitimi veriliyor.
Belediye Eğitim, nikah ve çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen eğitimde belediye bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan görev personellere yönelik iki gün sürecek olan temel ilkyardım eğitimi bugün başladı.Trakya İlkyardım Eğitim Merkezinin ilkyardım eğitmeni Filiz Yıldız tarafından 2 gün süresince toplamda 16 saat sürecek eğitime 21 personel katıldı.

Eğitimde, olay yeri ve hasta değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, yaralanmalar, yanık-donuk, sıcak çarpması, kırık, çıkık, burkulma, taşıma teknikleri konularında geniş kapsamlı olarak teorik ve maketler üzerinde uygulamalı olarak eğitim veren Filiz Yıldız, “ilk yardım eğitimimiz iyi başladı. Kursiyerlerimiz ilk heyecanı attıktan sonra konulara daha iyi hakim olmaya başladılar. 2 gün sürecek kursumuzun ilk günü 8 saat, ikinci günü ise 5 saat sürecek. Kurs tamamlandığında bu 21 kursiyer yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutulacaklar. Sınavda başarılı olanlar, ilkyardımcı olarak Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardımcı belgesine sahip olacaklar” dedi.

Belediye personeline ilk yardım eğitimi veriliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.