Kale Belediyesinden Kudüs konulu söyleşi programı

Kale Belediyesinden Kudüs konulu söyleşi programı Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya İlahiyatçı/Yazar Dr. Ediz Erşen’nin Katılımları ile “KUDÜS” konulu söyleşi programını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kale Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen programa yoğun ilgi oldu. Kale ilçesinde Kale Belediye Başkanı Murat Koca’nın belediye olarak İsrail Zulmüne sessiz kalmaması Kale halkı tarafından takdirle karşılandı. Kale Belediye...

Kale Belediyesinden Kudüs konulu söyleşi programı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kale Belediyesinden Kudüs konulu söyleşi programı

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

İlahiyatçı/Yazar Dr. Ediz Erşen’nin Katılımları ile “KUDÜS” konulu söyleşi programını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kale Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen programa yoğun ilgi oldu.

Kale ilçesinde Kale Belediye Başkanı Murat Koca’nın belediye olarak İsrail Zulmüne sessiz kalmaması Kale halkı tarafından takdirle karşılandı.

Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Filistin’de insanlık suçu işlendiğini belirterek ABD ve Batı’ya şu sözlerle tepki gösterdi:

” İsrail’de bir insanlık suçu işleniyor. Vahşet ve soykırım ile Filistin halkına yapılan zulümlere İnsan hakları diyen Başta ABD, ikiyüzlü Batı ve Avrupa Birliği İsrail’in yanında bulunup destek vererek binlerce mazlumun kanını akıtan İsrail’e bizlerde sessiz kalmadık, kalmayız. Dualarımız Filistin Halkımız için.

Kudüs’ün Müslümanlar olarak gönlümüzde çok önemli bir yeri var. İsrail’in soykırımla yapmak istediği aslında Kudüs’ü ele geçirmektir. Bugün İlahiyatçı/Yazar Dr. Ediz Erşen’nin Katılımları ile “KUDÜS” konulu söyleşi programını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kale Belediyesi Katkılarıyla düzenledik.

Emeği geçen Başta İlahiyatçı/Yazar Dr. Ediz Erşen’e, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Personellerimize ve Kale halkımıza, Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Filistin’e yapılan insanlık dışı Vahşet ve soykırım’ı ise lanetliyor, Kan ve Gözyaşının bir an önce durmasını temenni ediyoruz.”

Kale Belediyesinden Kudüs konulu söyleşi programı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.